Bellen?
072-5114328

Thais restaurant Khunchai, gelegen in de historische binnenstad van Alkmaar, nodigt u uit voor een authentiek Thais diner. Gastvrouw Jeewanan en kok Sakchai staan klaar om u in de watten te leggen met hun culinaire expertise.

Of u nu houdt van milde smaken, of de uitdaging van pittige en extra pikante gerechten aandurft, bij Khunchai bereiden wij alles naar uw wens, met gebruik van typische Thaise kruiden en ingrediënten. Heeft u in Thailand iets bijzonders gegeten dat u graag nog een keer zou willen proberen? Laat het ons van tevoren weten, dan treffen wij de nodige voorbereidingen. Onze keuken gaat de uitdaging graag aan!

Voor degenen die al bekend zijn met de unieke smaken en geuren van de Thaise keuken, biedt Khunchai een kans om deze opnieuw te beleven. Bij ons waant u zich weer even in het Land van de Glimlach. Laat u verrassen door de specialiteiten van onze chef. Ook gasten die nog onbekend zijn met de Thaise keuken laten wij graag kennismaken met zowel klassiekers als minder bekende gerechten.

Bij Khunchai serveren wij altijd dagverse maaltijden, bereid op traditionele wijze en met de grootste zorg. Uiteraard houden wij rekening met uw persoonlijke voorkeuren, zodat u optimaal kunt genieten van uw diner.